QUE FEM?‎ > ‎ACTIVITATS‎ > ‎

ACTIVITATS DELS TALLERS

ESCOLA DE NATURALISTES (sessió 5)
La pluja no ens respecta i no hem pogut sortir de l'escola una setmana més. Tot i això, l'activitat sobre els ocells ens ha agradat molt!


ESCOLA DE NATURALISTES (sessió 4)
Avui hem tingut un dia emplujat i no hem pogut fer la sortida a l'entorn. Però l'observació de les papallones ens ha alegrat la tarda.

ESCOLA DE NATURALISTES (sessió 2)
Avui el temps no ens ha acompanyat i hem hagut de fer el treball dins l'escola. Cap problema, però. Els alumnes han gaudit moltíssim amb l'observació dels animals.
L'Escola de Naturalistes la duen a terme educadors ambientals de la Fundació Emys amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat.ESCOLA DE NATURALISTES (sessió 1)
Avui hem iniciat l'Escola de Naturalistes amb un grup d'alumnes de 4t, 5è i 6è. 
Aquesta escola de naturalites la porten a terme dos educadors ambientals i dins l'horari escolar, cada divendres de 15h a 16.30h.
Durant tot aquest trimestres els alumnes que participen a l'Escola de Naturalistes realitzaran diferents activitats encaminades a acostar els infants a la natura.

L'Escola de Naturalistes la duen a terme educadors ambientals de la Fundació Emys amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat.
Fem un rap
A les sessions de valors hem parlat del bullyng i hem practicat rimant paraules i fent rodolins. Al final hem grabat un rap amb les lletres que han fet els alumnes del taller.


Fem un rap
Amb aquest nou grup de valors hem parlat sobre la igualtat entre home si dones i sobre el masclisme. Al final , entre les persones participants,  hem fet la lletra d'un rap que ha quedat així.